html website templates

SAMARBETSPARTNERS
&
NÄTVERK

Vi gör det vi är bra på!

 Vi söker ständigt efter givande samarbeten i syfte att alltid ge det bästa till våra ungdomar och vår personal.

Att få en utbildning är grunden för ett att kunna skapa sig ett självständigt liv.
Nästan alla de ungdomar som kommer till oss har en dålig erfarenhet och/eller bristfällig skolgång. Vi hittar samarbeten med de bästa skolorna som kan möta våra ungdomars behov och ge dem en chans att få lyckas igen. Skolor som är vana med elever som behöver det lilla extra och har resurser att ge det. De skolor vi idag samarbetar med är:

Samsaskolan
Ösby Gymnasium
Kungsängsgymnasiet
Mobirise

Paromagruppen bistår oss med utredningar, samtalskontakter samt läkarkontakt vid förskrivning av medicin. 

Ulf Lidman är vår grundläggare av Insikten Academy och bistår oss med kompetenser inom MI, Lågaffektivt bemötande och tvärkulturell krishantering.
Ulf är utbildad i USA med två magisterutbildningar, en i tvärkulturell krishantering och en i livsåskådning och relationsterapi. Ulf har över 30 års erfarenhet av arbete med människor i kris över hela världen samt en spetskompetens där han integrerar tvärkulturell krishantering med motiverande samtal och krisstöd. 

Mobirise
Mobirise

Johannas Powerhouse är ett litet lokalt gym i fräscha ljusa lokaler beläget i Sala. Här tränar nästan alla våra killar tillsammans med personal eller självständigt. Vi är alla kända och igenkända så ett gott förhållningssätt till sin träning och sitt uppförande blir en förutsättning.

Modig Utveckling ger våra ungdomar möjlighet att träffa psykolog med lång erfarenhet av målgruppen.

Vi har också ett brett utvecklat kontaktnät med olika idrottsklubbar i och omkring Sala. Att få del av föreningslivet samtidigt som man tränar är en viktigt del. Flera av våra killar spelar fotboll i olika lag på olika nivåer. En av de klubbar som vi samarbetar med är Heby Aif.

Mobirise

Adress
Fridhemsgatan 15
733 39 Sala

Epost: patrik.olsson@insikten.info                    
Tel:
070-775 03 66